Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online workshop numerologie

september 3, 2020 @ 19:15 - 20:30

Hallo lieve NEI-vrienden en NEI-vriendinnen,

De VVNT, in de persoon van Hanny Poos, heeft mij gevraagd om de inleiding te verzorgen van de online bijeenkomst op 3 september 2020. Ze vroeg mij om jullie iets te vertellen over Numerologie en dat doe ik natuurlijk graag.

Aangezien we samen één uur hebben, heb ik er voor gekozen om te beginnen met de waarde van Numerologie met jullie te delen; wat het inhoudt en hoe je het kunt inzetten bij de therapievormen die je nu al gebruikt. Vervolgens gaan we samen onderzoeken in hoeverre jij de trillingen hebt ervaren, die horen bij de getallen van 2020. Welke inzichten deze energieën je hebben gegeven, welke je graag wilt behouden, zowel privé als in je werk. En tenslotte geef ik jullie inzicht in de energieën van 2021, zodat je alvast voorbereid bent op hetgeen volgend jaar gaat komen en je daar je voordeel mee kunt doen.

Voor mij betekende Numerologie het begin van mijn energetische werk. Ik was toen, en nog steeds, heel erg verrast dat je op zo’n eenvoudige manier de blauwdruk, de eigenschappen, van iemand kan berekenen. En ook dat je door middel van getallen inzicht hebt in gebeurtenissen en het waarom van een bepaalde ontwikkeling, individueel en ook collectief. En natuurlijk later met de NEI-therapie, in het waarom de één bepaalde klachten ontwikkelt en een ander juist helemaal niet.

Ik heb er veel zin in om de energie die hoort bij getallen, met jullie te delen. Eén ding is zeker, na inzichten in Numerologie, kijk je nooit meer op een neutrale manier naar getallen.

Ik wens jullie allemaal een fijne zomerperiode toe en ik zie en spreek jullie graag de 3e september.

Met hartelijke groeten, Willy van Berkel

Gegevens

Datum:
september 3, 2020
Tijd:
19:15 - 20:30

Organisator

VVNT
E-mail
administratie@vvnt.nl