Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online workshop Nine Star Ki

januari 14, 2021 @ 20:00 - 21:30

Op 14 januari gaan we weer een workshop doen! Een online workshop via zoom met het thema Nine Star Ki! Charlotte Visscher heeft de Nine Star Ki Next Level Opleiding gevolgd en wil ook graag een kijkje geven in deze mooie materie.
In het jaar dat je geboren bent is een van de 5 elementen actief, dit zegt iets over wie je bent. In de maand dat je geboren bent is er een tweede element actief, welke iets zegt over hoe jij handelt in emotie, en hoe je opgroeit als kind. Samen vormen zij ook een 3e energetisch getal die vertelt over hoe je handelt en op anderen overkomt. Deze drie elementen leren je, welke kwaliteiten en valkuilen je hebt en hoe je hiermee om kunt gaan.
Een ontzettend leerzame materie waarbij bij mij heel veel kwartjes op zijn plek vielen. Ik kan wel zijn zoals anderen vinden dat ik moet handelen, maar toen ik met mijn getallen in contact kwam, zag ik al snel dat ik helemaal niet hoefde te veranderen. Ik hoefde alleen maar in mijn element te zijn 🔥
In deze workshop neem ik je mee in het berekenen van je getallen en geef ik je uitleg over wat elk element en getal betekent zodat je zelf kunt gaan onderzoeken hoe jij weer in je element komt!
Hiervoor is het fijn dat je de geboortedatum van jezelf en de mensen om je heen bij de hand hebt, want geloof mij 😄 als je die van jezelf kent, wil je ook die van je omgeving leren kennen 😄
Ben jij erbij op 14 januari om 20.00?
Registreer je dan hier!
https://zoom.us/…/tJYoduysqjkvGtct0a9N4t7SSak9sGZq0rcI

Gegevens

Datum:
januari 14, 2021
Tijd:
20:00 - 21:30