Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen over NEI.
FAQ
Dat is verschillend en hangt af van de behoefte van de cliënt en de aard van de klacht. Omdat je via het onderbewustzijn snel naar de oorsprong van je klacht gaat, zijn 1 tot 3 sessies vaak al voldoende om een blokkade op te ruimen en daarmee de klachten te laten verminderen of verdwijnen.
Dat is voor iedereen en elke klacht anders. Als je je openstelt voor de boodschap van je eigen onderbewustzijn, ervaren cliënten vaak snel resultaat (tijdens of direct na een sessie).
Nee, dat hoeft niet. Met NEI kun je snel naar de dieperliggende oorzaak van je klacht. Alleen de informatie die voor jou nodig is om weer in balans te komen, komt aan de orde. Je bepaalt zelf wat en hoeveel je vertelt.
Ja, dat kan. Het maakt niet uit hoe oud of jong je bent. NEI wordt als een prettige therapievorm ervaren, omdat lange praatsessies niet nodig zijn en oude pijn niet opnieuw hoeft te worden beleefd. Daarom is NEI ook erg geschikt voor kinderen. Doordat met het onderbewustzijn wordt gecommuniceerd kunnen ook ongeboren kinderen en dieren worden getest.
NEI is een laagdrempelige methode om kinderen te helpen. Doordat met het onderbewustzijn wordt gecommuniceerd, kunnen kinderen tijdens de sessie gewoon spelen of lezen. Ook is het mogelijk om kinderen via (een van) hun ouders te testen. De kinderen hoeven dan niet bij de sessie aanwezig te zijn.
Ja, dat kan. De NEI therapeut kijkt voorbij de klacht en gaat op zoek naar de oorsprong ervan. Als blijkt dat NEI uiteindelijk niet de oplossing is voor jouw klacht, dan zal jouw onderbewustzijn dat aangeven en zal de NEI therapeut je doorverwijzen. Voorbeelden van klachten waarmee je bij de NEI therapeut terecht kunt:
- lichamelijke klachten (rugpijn, uitslag, hooikoorts, etc.)
- emotionele problemen (niet lekker in je vel, ongelukkig, belemmerende emoties, etc.)
- gedragsproblemen (ADHD, autisme, met/zonder etiket, etc.)
- chronische ziekten (prikkelbare darm, migraine, reuma, diabetes, etc.)
- persoonlijke ontwikkeling (je wilt het anders, een check-up, etc.)
- zwangerschap of kinderwens
- leerproblemen (dyslexie, dyscalculie, etc.)
- verslavingen (gamen, eten, gokken, etc.)
- ernstige ziekten (kanker, MS, dementie, etc.)
Je hoeft niet te geloven in NEI om te kunnen ervaren wat NEI voor je kan doen.
Ja, dat kan heel goed. Met NEI communiceer je met jouw onderbewustzijn en dat heeft het beste met je voor. NEI therapie kan ook als ondersteuning ingezet worden bij andere therapie of hulpverlening.