Over de VVNT

Over de vereniging

De vereniging van NEI-therapeuten (VVNT) is opgericht op 13 mei 2016. De VVNT heeft een aantal doelen voor ogen. De belangrijkste is dat de vereniging, NEI als therapievorm bekend wil maken bij een zo breed mogelijk publiek. In relatie tot het waarborgen van kwaliteit hebben al onze leden hun opleiding bij een KTNO- of SRNO gecertificeerde opleider gevolgd. Dat betekent dat cliënten weten dat aangesloten NEI-therapeuten voldoen aan de verwachte kwaliteitseisen. Voor de therapeuten biedt de VVNT een platform waar therapeuten hun kennis en ervaring kunnen delen. De vereniging organiseert bijscholingsdagen en andere relevante thema en ontmoetingsdagen. De VVNT is er voor NEI therapeuten, (potentiële) cliënten en hulp- en zorgverleners. Onze leden zijn herkenbaar door het lidmaatschapsbordje met ons verenigingslogo.

De VVNT is op verschillende Social media actief. Kijk eens op onze FacebookInstagram en LinkedIn.

Op dit moment zijn we als bestuur bezig met diverse activiteiten.
Een greep uit de vele activiteiten:

  • Contact onderhouden met 4 NEI-opleidingsinstituten in Nederland
  • Deelname aan en bezoeken van beurzen
  • Trainingen en bijscholing regelen voor leden voor gereduceerd tarief
  • Contacten leggen met leveranciers en dienstverleners die interessant zijn voor NEI-therapeuten, zoals collega’s, huisarts, specialisten, psychologen, kindercoaches, fysiotherapeuten etc.
  • Naar buiten brengen van een eenduidige boodschap over NEI als therapievorm
  • Reclame en PR activiteiten
  • Plaatsen van interessante downloads voor leden op onze website zoals; interessante teksten, protocollen, lijsten voor de NEI-therapeut

Samen NEI op de kaart zetten!
Samen sterk!

Ben je geïnteresseerd geraakt, heb je vragen of wil je je aanmelden als lid? Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ik ben een NEI-therapeut

(en overweeg lid te worden)

Ik zoek een NEI-therapeut

Ik wil meer weten over NEI

Ik wil NEI therapeut worden